WELKOM BIJ NU COACHING LIMBURG

Traject slachtoffers van verkeersongevallen

Voor slachtoffers van verkeersongevallen (zoals Whiplash of NAH) bieden wij trajecten aan voor de duur van drie maanden. Tijdens dit traject ondersteunen wij het slachtoffer bij het verwerken van het ongeval en leren omgaan met de klachten. Wij organiseren een netwerk van mantelzorgers om overbelasting te voorkomen. Indien gewenst volgt een gesprek met het opleidingsinstituut of de werkgever om openheid van zaken en wederzijds begrip te verkrijgen. Daarnaast zijn wij bekend met het aanvragen van de reguliere zorg. Wij zullen het slachtoffer ondersteunen bij deze aanvragen en na goedkeuring dragen wij de begeleiding over naar de reguliere zorg.

Na goedkeuring kunnen wij een traject binnen een korte termijn opstarten. Deze coaching vindt plaats in de thuis situatie zodat het slachtoffer zich prettig voelt en de familie betrokken kan worden. Er wordt een uitgebreide situatie omschrijving en Plan van Aanpak opgesteld.

Dit traject wordt regelmatig ingezet bij slachtoffers van een Whiplash of andere vorm van letselschade.