WELKOM BIJ NU COACHING LIMBURG

Coaching Parkstad

Onze bedrijfsnaam is gewijzigd naar Motivero. Klik voor onze nieuwe website http://www.motivero.nl.

Coaching Parkstad

Het bieden van een veilige omgeving voor het bespreken van moeilijke onderwerpen, daar staat NCL voor.
Door schaamte en schuldgevoel is de afstand naar de huisarts te groot en mensen uit uw omgeving wilt u niet belasten met uw problemen. U loopt alleen met uw probleem rond en u weet dit zelf niet op te lossen.
Coaching gaat terug naar de basis: het eigen gedrag, de eigen gedachte en gewoonten.

Ons werkgebied

Het gebied waarin we werken voor onze coaching en persoonlijke gesprekken is regio Limburg, waaronder Parkstad.
Onze begeleiding is laagdrempelig, persoonlijk en discreet.

Verslaving, depressie en burn out zijn vaak het gevolg van andere problemen. Ook hierin bieden wij indien gewenst (praktische)ondersteuning.

Mogelijke voorbeelden hiervan kunnen zijn:

– ontslag
– scheiding
– verwerking van gebeurtenissen
– onzekerheid
– angsten
– eenzaamheid
– pesten

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onderwerpen die problemen kunnen veroorzaken en die voor veel mensen moeilijk bespreekbaar zijn. Door onze  coaching willen wij u een veilige omgeving bieden om aan een oplossing te werken.

Wij merken in onze praktijk dat er vaak sprake is van een vicieuze cirkel. Mensen met een verslaving hebben een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Ook is er een hogere mate van verzuim. Daarnaast is er ook vaker sprake van financiële problematiek of praktische problemen. Door deze druk verhogen de psychische problemen en de mate van het middelengebruik. Door de inzet van coaching worden de kansen en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt vergroot. Indien een persoon stopt met middelengebruik en kansen krijgt op de arbeidsmarkt heeft dit ook een positief effect op de beleving van de leefomstandigheden. Iemand voelt zich door werkt nuttig, bouwt structuur op en vergroot de sociale contacten. De kern van het traject is de bewustwording van het eigen gedrag, gedachten en de beweegredenen.

Signage indicating several directions to specific goals

coaching parktstad