WELKOM BIJ NU COACHING LIMBURG

Over NCL

Nu Coaching Limburg (NCL)

Ons bedrijf is in 2015 opgericht door Kiki Janssen en Marcel Veugen. Het verbeteren van werknemersvaardigheden voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, persoonlijk welzijn en inkomensvraagstukken lopen als rode draad door hun carrière. Zij besloten samen Nu Coaching Limburg (NCL) op te richten, gericht op begeleiding voor verkeersslachtoffers en personen met multi-problematiek.

Inmiddels zijn zowel de organisatie als de werkzaamheden uitgebreid. De arbeidsdeskundige kennis wordt uiteraard ook ingezet tijdens de individuele trajecten.
Afhankelijk van de problematiek, de hulpvragen en de gewenste diensten krijgen klanten een vast aanspreekpunt. Dit wordt tijdens het intake gesprek besproken.

Veel mensen – bijna iedereen eigenlijk- kunnen (veel) meer dan ze zelf denken. Wij geloven in een grote mate van zelfredzaamheid en vinden het belangrijk enkel daar waar nodig te ondersteunen. Wij zien het als onze taak mensen bewust te maken van hun mogelijkheden en de beperkingen te leren accepteren.

Ons doel

NCL als organisatie ondersteund mensen bij het realiseren van hun persoonlijke doelen en het verbeteren van de leefomstandigheden.

Om het beste resultaat te behalen, werken wij samen met alle betrokkenen. De eigen sociale omgeving is belangrijk, net als de samenwerking met betrokken organisaties en instellingen. Iedereen heeft zijn eigen inzet en expertise.

Mocht behandeling noodzakelijk zijn, dan kunnen wij een adviserende rol spelen.

 

 

Samenwerking

Om de gestelde doelen te behalen werken wij samen met veel organisaties. Zo werken wij onder andere samen met zorginstellingen, werkgevers, advocaten, bewindvoerders, psychiater en andere coaches.

 

 

Marcel

Lees meer

Kiki, trajectbegeleider en arbeidsdeskundige i.o.

Lees meer